Топ-100
Back

ⓘ Silje Nergaard on norjalainen jazz-laulaja ja -säveltäjä. Hänen aiemmassa tuotannossaan on myös pop-vaikutteita, mutta Nergaardin tuoreimmat julkaisut painottuv ..




Silje Nergaard
                                     

ⓘ Silje Nergaard

Silje Nergaard on norjalainen jazz-laulaja ja -säveltäjä. Hänen aiemmassa tuotannossaan on myös pop-vaikutteita, mutta Nergaardin tuoreimmat julkaisut painottuvat enemmän jazzin puolelle.

                                     

1. Diskografia

Albumit

  • Port of Call 2000
  • Darkness Out Of Blue 2007
  • Brevet 1995
  • A Thousand True Stories 2009
  • At First Light 2001
  • Hjemmefra - From Home 1996
  • Silje 1991
  • Nightwatch 2003
  • Cow On The Highway 1995
  • Tell Me Where Youre Going 1990
                                     
  • yövahti. Nightwatch on Silje Nergaardin kahdeksas albumi. Tällä levyllä kaikki kappaleet yhtä lukuun ottamatta ovat Nergaardin säveltämiä. This Is Not
  • Night Watch tarkoittaa seuraavia: Nightwatch, Silje Nergaardin albumi Night Watch, venäläinen elokuva vuodelta 2004 The Night Watch, brittiläinen televisioelokuva

Users also searched:

...